Full klaff for treningssamling

Publisert av Trine Lund den

Fra foredraget lørdag kveld. Bilder: Kirsti Nyaas.

Alt klaffa på klubbens treningssamling på Alapmoen i helga: Været, deltakerantallet, maten, foredragsholderne.

Så tidlig i september er det alltid et spenningsmoment om temperaturen er låg nok til at det er tilrådelig å trene. I år var det ingen problem: Godt under 15 pluss, og en frisk vind fra sørøst som kjølte ned.

Godt over 60 hundekjørere hadde funnet vegen til Alapmoen denne helga. De første kom allerede torsdag. Det var  kjørere fra Fauske, Narvik-området, Sortland og  Tromsø-området i tillegg til de mer lokale.

På lørdagskvelden var det som sedvanlig sosialt samvær på tunet hos Espen Prestbakmo på Svendborg. Her ble det servert kjøttsuppe med brød, og påfølgende kaffe.

Som dessert kunne klubben i år by på foredrag av to meritterte hundekjørere, Kristan Walseth og Thomas Wærner. De valgte å samkjøre foredraget, og valgte å kalle programposten «Seinkveld med Thomas og Kristian». Et lærerikt foredrag, hvor de to hundekjørerne delte sine erfaringer med et lydhørt publikum.

Foredragsholderne, Kristian Walseth og Thomas Wærner. Foto: TF.

Hundeutstyrsleverandør Non Stop var invitert til samlinga med sine produkter, og her var det mulig å gjøre en særdeles god handel, en mulighet mange benytta seg av.

Klubben benytta seg også av muligheten til å planlegge neste års storelokale  begivenhet for hundekjørere: Troms Quest. På møtet, som ble holdt i «skolestua» hos Aslak Prestbakmo og Lotta Rylander, ble oppgavene i tilknyning til løpet fordelt

Klubbleder Tommy ønsker velkommen til sosialt samvær og foredrag på tunet hos Espen.

Klubben har fått nye klubbklær. Her fungerer styret som mannekenger.

Store og små på foredraget til Kristian Walseth og Thomas Wærner.

Inge Bugge Knutsen fra Non Stop viser hundeutstyr. Kvitnos er mannekeng og har fått på seg en sele.

Fra TQ-møtet hos Aslak og Lotta.

Det blei også arrangert rebusløp for barn …

… og det var det Sarah Nyheim Lambela som vant. Her får hun medalje av klubblederen.

.

 

(Saken oppdateres!)