Vått og trivelig i Reisa

Publisert av Karianne Koi den

Jostein og et av spanna til Sledegutan.Det ble en våt fornøyelse å tilbringe helgen i Reisadalen på Nordreisa Hkl sin årlige treningssamling, men med en hyggelig ramme og et flott foredrag av Hilde Askildt kunne ikke været ødelegge for et bra helhetsinntrykk.

Oppmøtet i år var upåklagelig og kjørere fra Alta i nord til Harstad i sør trente side om side i Kjellerskogen. I alt et sted mellom 25 og 30 hoder pluss tilhørende hunder må sies å være bra. Trenings løypene i Kjellerskogen er veldig variert og morsomme og med så mange spann på farten hele tiden blir det et godt utbytte sett med en hundekjøres øyne.

Foredrag med Hilde Askildt.På lørdagskvelden var det samling innomhus til foredrag med Hilde Askildt og middag. Hilde hadde tatt turen sammen med Jarle Tvedt fra Ål i Hallingdal (Hallingen HKL) for å dele sine erfaringer fra sitt hundearbeid med oss her i nord. Hilde har en allsidig bakgrunn både som hundekjører, redningshundfører og brukshundsdommer/instruktør og foredraget hadde en interesant vinkling der kontakt, tillit og komunikasjon var nøkkel ord som gikk igjen. Et veldig lærerikt foredrag som gav de fleste av oss noe å tenke på.

Les hva Hilde har skrevet om turen til Reisa her!

Kategorier: Aktiviteter