Utbedring av Storbakken i Parasdalen, Signaldalen

Publisert av Karianne Koi den

Utbedring i StorbakkenNå blir det tryggere å ferdes med hundespann i Parasdalen i Signaldalen. Hundekjørere som ferdes her, vet at det kan ligne på en nær døden-opplevelse å kjøre ned den såkalte Storbakken med litt større spann.

Lørdag 18. september var det dugnad og med inn leid gravemaskin og håndkraft ble det laget en vegg av loddrette stokker i innersvingen i Storbakk-nasen. Det skal hindre kuppelsteiner m.m å rase ut i veien. Samtidig unngår man at sleden går opp i skråninga ved nedkjøring, med påfølgende velt, i verste fall mot en møtende snøskuter.

Utbedring i StorbakkenStorfjord kommune har gitt tilsagn om 2000 kroner i tilskudd til arbeidet. Disse pengene vil gå med til å dekke utgifter i forbindelse med arbeidet.

Det var ikke det store oppmøte fra klubbens side, men vi retter en STOR TAKK til Tore Figenschau med familie som stod for hele jobben.

Dette vil gangne mange hundekjørere i regionen og nå kan vi glede oss til å starte ut i vakre Signaldalen og samtidig få en trygg retur til bilen.

Alle bilder er tatt av Tore Figenschau.

Kategorier: Aktiviteter