Suveren fellestur til Devdis

Publisert av Karianne Koi den

På turFellesturen til Devdis i helgen ble en kjempe suksess med sol fra en klar himmel og veldig fint oppmøte. Allerede fredag kveld var de første på plass og utover lørdagen kom enda flere til.

Tretten personer og vel seksti hunder kunne en telle på leirplassen som lå fint til med rennende vann og gode telt og oppstallings muligheter. Mange kjørte seg en tur på fjellet lørdags ettermiddag før det ble sosial samling i leiren hvor historiene fra årets sesong satt løst og planene for neste år ble diskutert.

Kort stoppSøndagen dro flere igjen til fjells i god været før de vendte nesen mot bilen og kjøre turen hjem. Dette opplegget vil bli en årlig tradisjon og klubben håper at flere vil ta seg turen til neste år.

Nå gjenstår et par tre helger med sledeføre på fjellet før de fleste av oss sitter bort sleden for denne vinteren. Det neste på programmet for klubben er årsmøte i slutten av mai. Mer info om dette kommer.

Sosialt

Sosialt

Sosialt

Solnedgang

Gunnar og Wolfgang

Hvite vidder

Kaos på parkeringsplassen


1 kommentar

Monica Olaisen · april 21, 2010 10:10

Hørtes helt fantastisk ut! Vi hadde det vondt langt inn i hundekjørerhjertet, når vi ikke kunne delta denne gangen! Vi kommer sterkt tilbake neste år!

Lukket for kommentarer.