Det blir TQ2021!

Publisert av Karianne Koi den

Påmeldingen åpner søndag 1. november 2020 klokka 12. Da vil nettsida for påmelding være klar. 

Meir info om løpet:

Løpsstart lørdag 23.01 på morgen/tidlig formiddag. Start og målgang vil være på samme sted som i fjor, altså nedenfor Shell i Øverbygd sentrum. Villmarkssjekkpunkt på Råvatn med tilgang på halm og vann til hundene, samt mat for kjører. Her satser på å sette opp lavvo, så man har en plass å trekke inn. 

Frivillig-koordinator er Silje Myromslien Eide. Ønsker du å hjelpe til som frivillig – ta kontakt på 95159757.

Vi er per idag usikre på om det blir bankett etter målgang, dette vil vi komme tilbake til når det nærmer seg løpsstart. M.t.p. den pågående Covid-epidemien vil vi sette et tak på 40 deltakere. Hver kjører vil kun ha mulighet til å ha med seg èn handler på start/mål-området. Mer info kommer fortløpende, følg med på hjemmesiden vår www.tromsquest.no????Vi gleder oss til januar, håper vi sees!

Ingvild Østli Johansen, rennleder